Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Ο Προπονητής έδιωξε τον Επενδυτή Γαλανό απο τον Αρη!!

0 σχόλια
Η νέα τάξη πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη με την απομάκρυνση του Γιώργου Γαλανού, φέρνει στο προσκήνιο ισχυρό όσο ποτέ τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
Ο 57χρονος προπονητής που ανέλαβε στις 5 Ιουνίου με διοίκηση Στεφανίδη ως μάνατζερ-προπονητής και με την προοπτική να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ανέβει από τη Β” εθνική στη Σούπερ λίγκα, πέρασε από… χίλια κύματα και σήμερα έχει ισχυροποιήσει όσο ποτέ τη θέση του.
Με την προσωρινή ανάληψη από τη διοίκηση Σκόρδα είχε παραιτηθεί, στη συνέχεια επέστρεψε για να οδηγήσει τον Άρη από τη Γ΄εθνική στην άνοδο, έχοντας τον ρόλο του προπονητή-μάνατζερ. Ο ρόλος αυτός αμφισβητήθηκε από τον Γιώργο Γαλανό και τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα (αναζητήθηκε άλλωστε και η κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού) και αποτέλεσε αφορμή για μια σειρά από τριβές και διαμάχες, με την γνωστή πια κατάληξη.
Ουσιαστικά και ενώ υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις από τον ίδιο και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ότι ο αδελφός του Άλεξ Κάλας θα είναι ο εγγυητής στο οικονομικό κομμάτι, ο 57χρονος προπονητής επωμίζεται  εμμέσως πλην σαφώς και διοικητικό ρόλο, όντας ο άμεσος συνδετικός κρίκος (σαν πληρεξούσιος…) του εν δυνάμει χρηματοδότη της ομάδας με τον σύλλογο, αλλά και καλύπτοντας ένα πεδίο δράσης που κινείται στα διοικητικά όρια, με την ανάληψη αποφάσεων για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.
Από το περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού διαχέεται πλέον η σιγουριά, ότι θα εργαστεί χωρίς εμπόδια και προστριβές, ώστε να επιτευχθεί ο ένας, μοναδικός και αδιαπράγματευτος στόχος, αυτός της ανόδου.
pressaris.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό