Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Μισέλ Πλατινί: «Πέντε αλλαγές και λευκή κάρτα» - Ριζικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο!

0 σχόλια
Ριζικές και ταυτόχρονα εντυπωσιακές αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου πρότεινε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος εισηγήθηκε 10λεπτη αποβολή με... λευκή κάρτα και δύο επιπλέον αλλαγές, σε γαλλικό βιβλίο που κυκλοφόρησε την Πέμπτη.
Μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο εάν ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, εφαρμόσει τις ιδέες που παρέθεσε στο γαλλικό βιβλίο που κυκλοφόρησε την Πέμπτη με τίτλο: "Parlons Football" ("Μιλάμε για ποδόσφαιρο").
Σύμφωνα με την άποψη που καταθέτει ο Μισέλ Πλατινί στο "Parlons Football", υπερασπίζεται το δικαίωμα των ποδοσφαιρικών ομάδων να κάνουν πέντε αλλαγές, αντί των τριών που ισχύουν σήμερα.
"Να μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές στο ημίχρονο, διατηρώντας πάντα το δικαίωμα των τριών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το παιχνίδι έτσι δε θα πλήττεται από το μειονέκτημα των διακοπών, αλλά θα υφίσταται κάποιες μετατροπές."
Ο Μισέλ Πλατινί δεν σταματά εκεί και προτείνει μεταβολές και στον πειθαρχικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών και εισηγήθηκε την θέσπιση της «λευκής κάρτας», η οποία θα αφορά αποκλειστικάστους ποδοσφαιριστές που διαμαρτύρονται στον διαιτητή και η ποινή της θα ισοδυναμεί μεδεκάλεπτη αποβολή των παικτών από τον αγωνιστικό χώρο.
"Για να καταπολεμήσουμε την υπάρχουσα μανία των ποδοσφαιριστών να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών, η οποία λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας,  προτείνω τη δημιουργία μίας λευκής κάρτας, η οποία θα σημαίνει μία προσωρινή αποβολή δέκα λεπτών και παραμονή του τιμωρημένου στον πάγκο.  Μην μπερδέψουμε αυτή τη μέθοδο με την κίτρινη κάρτα, η οποία απευθύνεται στα φάουλ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης."
Οι καινοτόμες προτάσεις του Μισέλ Πλατινί συνεχίζονται, όσον αφορά τους επόπτες. "Να μπορούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο εάν χρειαστεί, και να εγκαταλειφθεί το όριο ηλικίας των διαιτητών."
Και τι γίνεται όταν ο τελευταίος αμυντικός κάνει φάουλ; Εξαρτάται που βρίσκεται..: "Εάν είναι μέσα στην περιοχή πρέπει να υποδειχθεί πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Εάν είναι έξω από αυτή,  πρέπει να υποδειχθεί φάουλ και να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής."
.football-academies.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό