Σάκης Κανούλας:Δεν μας φοβίζουν ο Άρης κι ο Πανσερραϊκός στόχος μας η άνοδος!

Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

Σέβεται τους μεγάλους «εχθρούς» (Άρη, Πανσερραϊκό), αλλά ο Σάκης Κανούλας δεν φοβάται. Μέσω της mikriliga.com δίνει σύνθημα ανόδου στη Football League για την Καβάλα!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Κανούλα στη mikriliga.com:
«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ με ποιότητα, είναι μεγάλη ομάδα η Καβάλα, με πολλή ιστορία και κόσμο από πίσω της. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την κατάλληλη και σκληρή δουλειά, μπορούν να μας φτάσουν εκεί που θέλουμε».
Κι όταν ρωτήθηκε για το... που είναι αυτό, ήταν ξεκάθαρος. «Στόχος μας είναι η άνοδος, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν μας φοβίζουν οι άλλες ομάδες. Σίγουρα ο Άρης κι ο Πανσερραϊκός είναι εξίσου μεγάλοι σύλλογοι, αλλά αν εμείς είμαστε όπως πρέπει τότε θα μπορέσουμε στο τέλος να βγούμε πρωταθλητές. Και για να συμβεί αυτό θα χρειαστούμε τον κόσμο της Καβάλας να συνεχίσει να μας στηρίζε»!
Και κατέληξε στη mikriliga.com ο επιθετικός των αργοναυτών που την περασμένη Κυριακή με δικό του γκολ χάρισε την πρόκριση επί του Απόλλων Αρναία: «Απ’ τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, άπαντες με βοήθησαν να μπω στο κλίμα. Όλοι οι άνθρωποι, διοίκηση, τεχνικό τιμ, συμπαίκτες, όλοι και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Εγώ απ’ τη μεριά μου είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχουμε. Ο κόσμος να είναι κοντά μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά και να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη τους. Όλα κυλούν εξαιρετικά στο εσωτερικό της ομάδας, η διοίκηση είναι τυπικότατη (σ.σ. την Παρασκευή έγιναν πληρωμές του μήνα Σεπτεμβρίου) και ζούμε στο κατάλληλο κλίμα για έναν επαγγελματία παίκτη». 
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger