Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΦΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

0 σχόλια
Αν δεν μεσολαβήσει κάτι απρόοπτο σήμερα η σούπερ λίγκα θα αποφασίσει για την τύχη του Πανιωνίου και του ΟΦΗ. Η υπόθεση είναι σοβαρή και εκκρεμεί. Θυμίζω ότι προ ημερών είχε γράψει για το θέμα ο αποδυτηριάκιας. Τελικά, οι διοργανωτές του πρωταθλήματος απέφυγαν να αποφασίσουν και η ώρα της κρίσεως έφθασε.
Η κατηγορία για τις δυο ΠΑΕ είναι ότι προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, δεν θα επαναλάβω το σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ. Η είδηση είναι ότι σήμερα το κλίμα στις άλλες ΠΑΕ της σούπερ λίγκα είναι άσχημο για τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο. Με μια άλλη κουβέντα, θέλουν να τους υποβιβάσουν, σύμφωνα με το νόμο.
Θα γίνει; Δεν ξέρεις. Στην Ελλάδα είμαστε όπου λαμβάνονται υπ’ όψιν οι νόμοι και οι κανονισμοί μόνον αν μας συμφέρουν. Και σε αρκετές ΠΑΕ συμφέρει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, δηλαδή να υποβιβαστούν Πανιώνιος και ΟΦΗ διότι στο τέλος του πρωταθλήματος αντί τεσσάρων ομάδων θα πέσουν δυο.
Πανιώνιος και ΟΦΗ θεωρούνται ομάδες «φιλικές» του Ολυμπιακού, που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο ακόμα κι αν θελήσει ότι θα περάσει τη γραμμή του. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, που κρατάνε ανεξάρτητη γραμμή το πιθανότερο είναι να ψηφίσουν «αντιολυμπιακά». Όπως και εκείνες οι ΠΑΕ που θέλουν να ξεφορτωθούν δυο ομάδες και να αυξήσουν έτσι τις δικές τους ελπίδες παραμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό