Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΞΑΝΘΗ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

0 σχόλια
Συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ με καθημερινές προπονήσεις ενόψει του φιλικού αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα στις σημερινές τις ασκήσεις έδωσε έμφαση στην κατοχή μπάλας με παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με τομείς της τακτικής.
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ συμμετείχε χθες σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. 

Αντιπροσωπείες ποδοσφαιριστών της, βρέθηκαν σε σχολικές μονάδες με θεματικό άξονα για το σχολικό έτος 2014-2015: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».
Στο 13ο Δημοτικό Σχολείο μαζί με τον team manager Γιώργο Κασναφέρη ήταν οι ποδοσφαιριστές Κυριακίδης, Φλίσκας, Λισγάρας και Μπαξεβανίδης, στο σχολείο του Ευμοίρου οι Μπέρτος, Κομεσίδης, Ράνος και στο Axion οι Καπετάνος, Καρυπίδης και Ομπόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό