Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Διενέργεια Ελέγχων από την ΠΑΜ-Θ για εισαγωγή ψωμιού από Βουλγαρία

0 σχόλια
Ενημερώνουμε τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ότι με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη διενεργήθηκαν έκτακτοι έλεγχοι σχετικά με ψωμί από Βουλγαρία, από τις Υπηρεσίες μας σε συνεργασία με υπαλλήλους του ΕΦΕΤ, στην περιοχή των Π.Ε. Δράμας και Ξάνθης.
Συγκεκριμένα στις 30/09/2014 κλιμάκιο ελέγχου μετέβη  στην ορεινή περιοχή της Π.Ε. Ξάνθης  (Εχίνος, Μελίβοια) και διενήργησε  ελέγχους σε αρκετά καταστήματα της περιοχής στα οποία δε βρέθηκε  ψωμί προερχόμενο από Βουλγαρία. Από  ελέγχους που έχουν  διενεργηθεί  στην πόλη της Ξάνθης επίσης δεν βρέθηκε  ψωμί προερχόμενο από Βουλγαρία .
          Στην περιοχή της Π.Ε Δράμας, πραγματοποιήθηκαν επίσης στις 30/09/2014  από κλιμάκιο ελέγχου (ΕΦΕΤ και Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε Δράμας)  έκτακτοι έλεγχοι και βρέθηκε σε πρατήριο της πόλης της Δράμας, ψωμί εισαγόμενο  με νόμιμο τρόπο και σε ημερήσια βάση από Βουλγαρία.
Ελήφθησαν δύο δείγματα ψωμιού ένα μαύρο και ένα τύπου 70% και στάλθηκαν αρμοδίως από τον ΕΦΕΤ για εργαστηριακή ανάλυση, τα αποτελέσματα αναμένονται.
Να σημειωθεί ότι σε προγενέστερες  προγραμματισμένες δειγματοληψίες βουλγάρικου ψωμιού στη Δράμα,  μετά από εργαστηριακό έλεγχο δεν εντοπίσθηκε ¨στακτίνη¨  ούτε άλλες απαγορευμένες ουσίες.   
Τέλος ενημερώνουμε ότι με εντολή Περιφερειάρχη θα συνεχιστούν οι έκτακτοι έλεγχοι σε ανύποπτο χρόνο σε όλη την Περιφέρεια, παράλληλα με τους τακτικούς, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και του υγιούς ανταγωνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό