Πρόβλημα με τα γήπεδα Football League και Γ’ Εθνικής

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 20140 σχόλια

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως σε Football League και Γ’ Εθνική, αν δεν βρεθεί λύση με την αδειοδότηση των γηπέδων.
Λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη σέντρα των Football League και Γ’ Εθνικής, ελάχιστα γήπεδα έχουν άδεια καταλληλότητας και η ΕΠΟ, όπως και οι άλλες διοργανώτριες αρχές ζητούν λύσεις από την Πολιτεία. Τα σχετικά αιτήματά τους προς τον υφυπουργό Αθλητικού, κ. Ανδριανό, δεν βρήκαν ανταπόκριση και την Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μαζί με τους προέδρους της Super League, Δημήτρη Αγραφιώτη και Football League, Σπύρο Καλογιάννη, θα επισκεφτούν τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα, και θα τον καλέσουν να δώσει μια οριστική λύση στο πρόβλημα.
Ανάλογα με τα αποτελέσματα της συνάντησης, θα συγκληθεί στη συνέχεια έκτακτο ΔΣ στην ΕΠΟ για το μέλλον των πρωταθλημάτων. Αν δεν έχει βρει λύση, τότε δεν αποκλείεται η αναστολή έναρξης των πρωταθλημάτων! Το ίδιο πρόβλημα με τις άδειες των γηπέδων υφίσταται κάθε χρόνο και φέτος άδεια καταλληλότητας έχουν εξασφαλίσει ελάχιστα γήπεδα, σε Football League και Γ’ Εθνική, και κανένας στις διοργανώτριες αρχές δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να ορίσει αγώνες…
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger