latest Post

Α ΕΒΡΟΥ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ :Εάν δεσμευτούν τότε αναλαμβάνουμε !!!

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ότι τα 120 και πλέον μέλη της ερασιτεχνικής Δόξας που παρακολούθησαν την σημερινή γενική συνέλευση έφυγαν σοφότεροι από την αίθουσα του δημαρχείου της Δράμας.
Όσοι είχαν την αγωνία να ακούσουν συγκεκριμένα πράγματα και προτάσεις ουσίας σίγουρα δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Τουλάχιστον στον βαθμό που επιβάλλει η τόσο δύσκολες ώρες που περνάει η πολύπαθη ομάδα της Δόξας.
Μια εκδήλωση με τα συνήθη χαρακτηριστικά των συνελεύσεων που γίνονται μέσα στο στρατόπεδο των «μαυραετών». Αρκετές αντεγκλήσεις και φωνές σε διαστήματα που κάτι πήγαινε να βγει και να φωτίσει κάποια πλευρά ή να δώσει απάντηση σε κάποιο θέμα.

Στο κάλεσμα για την εκδήλωση ανταποκρίθηκαν σαφώς περισσότεροι δοξαίοι από ότι την προηγούμενη φορά , ωστόσο και πάλι ο αριθμός ήταν μικρός μπροστά στην κρισιμότητα των περιστάσεων, γεγονός που καταδεικνύει την απαξίωση στην οποία εξακολουθεί να παραμένει η ομάδα.
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε επίσης η παντελής απουσία τόσο των θεσμικών του νομού ή αντιπροσώπων τους καθώς και των οικονομικών παραγόντων που θα έπρεπε να κοσμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Από νωρίς ένα μεγάλο κομμάτι της διαδικασίας όπου πρόεδρος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου αναλώθηκε σε θέματα που περισσότερο είχαν να κάνουν με τους τύπους και όχι με την ουσία. Αυτό μαζί με τις στιγμές όπου ανέβαιναν οι τόνοι είχε σαν αποτέλεσμα να κουράσει το σώμα και να χαθεί για μεγάλα διαστήματα ο προσανατολισμός της συζήτησης.
Πάντως σίγουρα έβαλε κάποια πράγματα σε μια τροχιά προκειμένου να δρομολογηθούν για την συνέχεια, ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν, αυτά που πρέπει να γίνουν είναι απόλυτη αναγκαιότητα να γίνουν τόσο άμεσα που κάθε μέρα που θα περνάει πλέον ανεκμετάλλευτη θα είναι ένας σημαντικός λόγος για να χαθεί κάθε ελπίδα για την ανασυγκρότηση της ομάδας.
Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του προέδρου της ένωσης του νομού, ο οποίος τόνισε δύο σημεία. Πρώτον ότι η Δόξα πλέον έχει απεμπλακεί από την διοικητική παρουσία Σάμιου και δεύτερον ότι με βάση τα όσα ο ίδιος καταθέτει η επιστροφή της Δόξας στις επαγγελματικές κατηγορίες θα γίνει πλέον με νέο ΑΦΜ και απαλλαγμένη από τα χρέη που φορτώθηκε τόσο στην διάρκεια της διοίκησης Σάμιου όσο και της διοίκησης Δαϊλάκη.
Σημαντική ήταν επίσης και η δήλωση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Απόστολου Δαϊλάκη ο οποίος από το βήμα δήλωσε ότι «οι παραιτήσεις όλων των μελών του σημερινού διοικητικού συμβουλίου είναι στην διάθεση όποιου θέλει να αναλάβει την ομάδα ή της διοικούσας επιτροπής που αναμένεται να σχηματιστεί.
Βέβαια την ίδια στιγμή διευκρινίστηκε ότι είναι «υποχρεωτική η παραμονή της σημερινής διοίκησης μέχρι το τέλος του μήνα προκριμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές της ομάδας καθώς αυτή πρέπει να υπογράφει στα δελτία των παικτών» που λογικά πρέπει να αποκτηθούν.
Σε ότι αφορά τα χρέη της ερασιτεχνικής ειπώθηκε ότι «είναι 70 χιλιάδες και υπερκαλύπτονται από τα αναμενόμενα έσοδα από μια επιστροφή ΦΠΑ που υπάρχει σε εκκρεμότητα από τα έργα που έγιναν στο γήπεδο».

Παρών στην συνέλευση ήταν μια μορφή του οπαδικού χώρου της Δόξας, ο Θύμιος Βαλαβάνης που αφού ζήτησε και πραγματοποιήθηκε από το σώμα, ενός λεπτού σιγή για όλους τους δοξαίους, επώνυμους και ανώνυμους που δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή, υποστήριξε πως «οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται δια βοής στο γήπεδο παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας»!

Εάν δεσμευτούν τότε αναλαμβάνουμε !!!
Στα πλέον αισιόδοξα σημεία της διαδικασίας ήταν η τοποθέτηση του νομικού συμβούλου της κίνησης Καπακτσόγλου , Γιώργος Αβραμίδης ο οποίος αρχικά αμφισβήτησε την λογική των όσων προείπε ο πρόεδρος της συνέλευσης Γιώργος Χατζησαρόγλου. Αφού πήρε μια εκ νέου επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της συνέλευσης στην συνέχεια δήλωσε πως: «Εάν υπάρξει η έγγραφη δέσμευση από το προεδρείο της ερασιτεχνικής ότι σε περίπτωση επανόδου στην δεύτερη κατηγορία η νέα ΠΑΕ θα είναι απαλλαγμένη από τα χρέη των προηγούμενων χρήσεων, τότε σε αυτή την περίπτωση η κίνηση του Κυριάκου Καπακτσόγλου και των συνεργατών του προτίθεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας» .
Μια δήλωση που έγινε δεκτή με ευχαρίστηση από τους παραβρισκόμενους που πλέον περιμένουν να δουν την όποια εξέλιξη μπορεί να υπάρξει για την συνέχεια.

Ο Περικλής Κωφίδης από την πλευρά του χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου προκειμένου να τονίσει την τραγικότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα και μάλιστα μίλησε για παίκτες που έρχονται και δεν έχουν που να κοιμηθούν!!! Κλείνοντας έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση μιας κίνησης που θα αναλάβει να τρέξει την Δόξα.

Ενδιαφέρουσα και η τοποθέτηση που έκανε ο νέος γενικός αρχηγός της Δόξας Σάκης Πάσχος που ανέλυσε το πλάνο που ο ίδιος έχει προτείνει στους διοικούντες ύψους 250 χιλιάδων και που όπως είπε χρειάζονται για να σωθεί η ομάδα απ όπου τα 100 πρέπει να βγουν από τον κόσμο. Για το σκοπό αυτό πρότεινε να υπάρξει μια λίστα 200 ατόμων που κάθε μήνα και για συνολικά δέκα μήνες από 50 ευρώ. Στην προσπάθεια που έκανε τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσει μια συνιστώσα των τάσεων στις οποίες έχει διασπαστεί ο κόσμος της ομάδας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των «δέκα φυλών» της Δόξας, όπως χαρακτηριστικά τις κατονόμασε. Έκανε επαφές με τους Γκαρέλα Σιάμπο τους ανθρώπους της ομάδας Νικολαΐδη και της ομάδας Σκουλίδου, τους παλαίμαχους και τη Θύρα 4. Η τοποθέτηση αυτή ήταν η πιο συγκεκριμένη και καθώς έγινε στο τέλος δημιούργησε κάποιες διαμαρτυρίες για το λόγο αυτό.

Στο τελείωμα το λόγο πήρε ο Αμαραντιδής τονίζοντας πως «Αν έχει δηλώσει αδυναμία το σημερινό Δ.Σ. τότε να πάμε σε άμεση αντικατάσταση του» και αμέσως ο Βουγιουκλής έδωσε το δικό του στίγμα ουσίας: «Να βάλουμε άμεσα κάποια χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ» τονίζοντας την τόσο άμεση ανάγκη για ρευστό που έχει η Δόξα για να μπορέσει να κάνει τα επόμενα βήματα της.
Σαν τελική εικόνα φαίνεται να βγαίνει η δημιουργία μια διοικούσας επιτροπής τις επόμενες μέρες εκτός και αν υπάρξει κάποια εξέλιξη με την κίνηση Καπακτσόγλου.
Ίδωμεν …
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

About PANOS THRAKIOTIS

PANOS THRAKIOTIS
Recommended Posts × +

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Φανταστικό γκολ