Καταργούνται αθλήματα επειδή δεν… «πουλάνε»!

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 20140 σχόλια

Η είδηση: "Το Υφυπουργείο Αθλητισμού, αποφάσισε τη συγχώνευση της Ομοσπονδίας Χαντ μπολ, με την αντίστοιχη του Ράγκμπι, ανοίγοντας το δρόμο για συγχώνευση και άλλων Αθλητικών Ομοσπονδιών".

Αυτή η απόφαση, δεν ήρθε από το πουθενά, αθώες πολιτικές αποφάσεις δεν υπάρχουν, όλες έχουν κάποιο στόχο...

Το 2011, αν θυμάμαι καλά, ο κ. Γερουλάνος, τότε Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, μας "φόρτωσε" έναν νέο Γ.Γ. Αθλητισμού από το πουθενά, και το όνομα αυτού, Μπιτσαξής.

Το τι άχρηστος κόσμος, έχει περάσει από αυτή τη θέση, δεν λέγετε, και παρακαλώ μη μου πείτε, ότι, υπήρξαν και εξαιρέσεις που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι… τότε γιατί πήγαν;

O κύριος, λοιπόν, Μπιτσαξής είχε συγκεκριμένες εντολές. Να κατηγοριοποιήσει τα Ολυμπιακά Αθλήματα, ενώ ο αθλητισμός είναι ένας, και να πετσοκόψει τις αθλητικές επιχορηγήσεις προς τις Αθλητικές Ομοσπονδίες.

Και οι δύο στόχοι πραγματοποιήθηκαν.

Tα χρήματα προς τις Ομοσπονδίες έχουν σχεδόν εξαφανισθεί, ενώ δειλά - δειλά ξεκίνησαν οι συγχωνεύσεις, συγγενών αθλημάτων. Για να δουν κατά αρχή τις αντιδράσεις.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι, όλα τα αθλήματα δεν "πουλάνε", άρα κάποια πρέπει να εξαφανιστούν, και να αντικατασταθούν από άλλα που μπορούν και κερδίζουν το "ψωμί τους"…

Όλοι ζήσαμε τα γεγονότα, με το άθλημα της Πάλης.

Οι Πολυεθνικές οι οποίες κάνουν κουμάντο στη ΔΟΕ και στις Παγκόσμιες Ομοσπονδίες όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων έχουν δώσει σαφείς οδηγίες, "απαλλαγείτε από αθλήματα που δεν πουλάνε".

Καθαρές κουβέντες. Ένας είναι ο στόχος στον Αθλητισμό το κέρδος.

Για αυτό, σκάω από τα γέλια, όταν ακούω, ότι πιάσανε αθλητές με απαγορευμένα σκευάσματα.

Η Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. 

Νίκος Γεωργόπουλος
imerodromos.gr

.alexpolisonline.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger