Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Ο "ΚΑΚΙΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΕΙΡΑΣ

0 σχόλια
Ο Δήμος Κοσμοσώτειρας θα γίνει πραγματικότητα,όταν ο "Κακικράτης" θα είναι παρελθόν
Για όσους δεν το γνωρίζουν , οι σημερινές δημοτικές ενότητες , οι πρώην δήμοι που συνενώθηκαν με τον "Κακικράτη " , είναι αποκεντρωμένες διοικήσεις .
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν οι υποδομές για τη λειτουργία νέου δήμου με τη συνένωση των Φερών και του Τυχερού .
Ούτε φυσικά είναι μια μικρή κωμόπολη, και μια μικρή πόλη, οι οποίες δεν έχουν τις δυνατότητες να δημιουργήσουν νέο δήμο .
Υπήρξαν δύο δήμοι που δημιουργήθηκαν μετά από εθελούσια συνένωση το 1986, και έχουν να παρουσιάσουν και οι δύο μια πολύ καλή διαδρομή, ο πρώην δήμος Τυχερού έχει βραβευθεί μάλιστα και από την ακαδημία Αθηνών..
Πληθυσμιακά καλύπτουν τα όρια που έβαλε ο "Κακικράτης" , έχουν τα γεωγραφικά , πολιτισμικά , κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο δήμο με μεγάλες προοπτικές.
Τα έχουμε πει πολλές φορές, και τα έχουμε αναλύσει λεπτομερώς. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι που τα έχουν συζητήσει μαζί μας, και δημόσια μάλιστα, κάνουν πως τα ξεχνάνε.
Όσο θα περνάει ο χρόνος, τα καταστροφικά αποτελέσματα στην παρούσα κατάσταση για τους πρώην δήμους θα είναι μεγαλύτερα, ήδη οι πολίτες βιώνουν έντονα αυτή η πραγματικότητα
Το ότι είναι βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών είναι δεδομένο, το έχουμε αποδείξει, όποιος ισχυρίζεται ότι αυτό δεν είναι η πραγματικότητα να βγει να το υποστηρίξει δημόσια , κανείς δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα .
Αυτός ο δήμος είναι ανάγκη να γίνει, και θα γίνει όταν πολύ σύντομα ο "Κακικράτης" θα αποτελεί παρελθόν για την αυτοδιοίκηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό