Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος

0 σχόλια
Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 30884/2014, έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών – Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης το οποίο εκδόθηκε σε εξουσιοδότηση του Ν.2645/1998 «Καθιέρωση της 14ης Σεπτεμβρίου, ως ημέρας εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος», θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 στην Κομοτηνή, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

·         8:00 Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της XXI Τ/Θ Ταξιαρχίας και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ.
·         10:30 Δοξολογία  στον  Ιερό  Καθεδρικό  Ναό  του Ευαγγελισμού της  Θεοτόκου, όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Μετά τη Δοξολογία, θα  εκφωνηθεί  ο  πανηγυρικός της Ημέρας από Εκπαιδευτικό.
·         11:30 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους των προσφυγικών σωματείων, οργανώσεις γυναικών κ.α.
·         18:50 Υποστολή της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή Μουσικής και τιμητικού Στρατιωτικού Αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ.
Τελετάρχης ορίζεται ο Αθανάσιος Χριστοδουλάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
               Χρήστος Μέτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό