Αραμπατζής :Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 20140 σχόλια

Οι Δηλώσεις των προπονητών:
 Βασίλης Ασλανίδης  προπονητής  Αναγέννησης Γιαννιτσών δήλωσε:

Ήταν ένα παιχνίδι με δύο καλές ομάδες ,ο Έβρος Σουφλίου είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες,σε αντίθεση με τη δική μας όπου έχουμε νέους παίκτες που δεν έχουν εμπειρία .Διαλέξαμε  φέτος έναν άλλο δρόμο με ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας για να μπορέσουμε σταδιακά να χτίσουμε μια ομάδα σε στέρεες βάσεις.
Με τα οικονομικά πολύ δύσκολα ,διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο,πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ,ενώ ο στόχος μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία.
Όσο για το παιχνίδι νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο,το παιχνίδι τελείωσε ισσόπαλο, η ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας με καλούς παίκτες  και  πιστεύω πως μπορεί  εάν δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα, να πετύχει τους στόχους της.

Αραμπατζής Γιώργος προπονητής Έβρου Σουφλίου:

Να συμφωνήσω με τον συνάδελφο μου ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ,αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα.
Ήμασταν κακοί μέχρι το 65΄,προσπαθήσαμε με τις αλλαγές χωρίς να πετύχουμε κάτι περισσότερο ,για μας είναι πισωγύρισμα όχι βαθμολογικό όσο ψυχολογικά,βέβαια είναι αρχή ακόμη ,έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα,θέλει υπομονή,πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου,έχουν δικαίωμα να κάνουν μια κακή εμφάνιση,εδώ να διαφωνήσω με τον συνάδελφό μου δεν είναι έμπειρη η ομάδα μου είναι νεανική ομάδα ,νέοι ποδοσφαιριστές,νέο ρόστερ και πιστεύω να είναι δίπλα μας ο κόσμος.

 και το βίντεο με όλα  όσα έγιναν στον αγώνα

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger