Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Χ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:Είμαι ο πρόεδρος του Άρη και είμαι εδώ για να προασπίσω τα συμφέροντά του συλλόγου

0 σχόλια
Ο Χάρης Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε δημόσια για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Γαλανό. Εκανε λόγο για αναίτια επιθετική στάση, για υποχρέωσή του να προασπίσει τα συμφέροντα του Αρη και κατηγόρησε με τη σειρά του τον Γαλανό για συγκεκριμένες συμπεριφορές.
Μιλώντας στο pressaris.gr, ο πρόεδρος του ΑΣ είπε:
Για τη συνάντηση: «Μιλήσαμε περίπου δέκα λεπτά. Σκοπός της ήταν να βρούμε την χρυσή τομή για το συμφωνητικό ανάμεσα στον σύλλογο, τον οποίο εκπροσωπώ και την δική του πλευρά. Διέκρινα από την πρώτη στιγμή μια επιθετική στάση, χωρίς συγκεκριμένα επιχειρήματα, με προσέβαλε φραστικά και εμένα και τον σύλλογο. Δυστυχώς… Στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να πει το παραμικρό».
Για το «μνημόνιο» συνεργασίας: «Είναι ένα συμφωνητικό που συντάξαμε με τους νομικούς. Είχαμε ζητήσει πολλές φορές από τον Γαλανό να το κάνει. Δεν πήραμε ποτέ κάποιο έγγραφο, τουλάχιστον μέχρι την ώρα της συνάντησης. Αυτός έρχεται να μπει στον σύλλογο και του ζητήσαμε να καταθέσει τις προτάσεις του. Τελικά κάναμε εμείς ένα κείμενο για να είναι μια βάση συζήτησης. Δεν είπαμε ποτέ ότι αυτά τα ποσοστά είναι και τα τελικά. Είναι μια βάση διαπραγμάτευσης για το συμφέρον του συλλόγου».
Για το θέμα ότι τελεί υπό παραίτηση ο Γαλανός: «Είμαι ο πρόεδρος του Άρη και είμαι εδώ για να προασπίσω τα συμφέροντά του συλλόγου. Συμφωνεί με τους όρους ο Γαλανός; Καλώς. Δεν συμφωνεί ας φέρει αντιπροτάσεις. Αν θέλει να αποχωρήσει, είναι δικό του θέμα».
Για το θέμα της Nova: «Εχουμε έγγραφο της Nova, σύμφωνα με το οποίο δεν αναγνωρίζει τον Γαλανό, αλλά μόνο τον Ερασιτέχνη ως βασικό συνομιλητή για τα τηλεοπτικά».
Για την συνάντηση με τους Ισπανούς που ενόχλησε τον Γαλανό: «Σκοπός μας είναι να βρούμε επενδυτές και λύσεις για τον Άρη. Το έχω ξαναπεί. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να βρίσκω λύσεις για τον σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό