Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Δραματική η κατάσταση στους οικισμούς ΑΓΡΙΑΝΗ, ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙ ,ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙ , ΚΟΡΥΜΒΟ , ΚΥΡΙΑΚΗ και ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ

0 σχόλια
ΑKATAΛΛΗΛΟ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΓΡΙΑΝΗ , ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙ , ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙ , ΚΟΡΥΜΒΟ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ
Δραματική η κατάσταση στους οικισμούς ΑΓΡΙΑΝΗ, ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙ ,ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙ , ΚΟΡΥΜΒΟ , ΚΥΡΙΑΚΗ και ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ , λόγω της ακαταλληλότητας του νερού , το οποίο όχι μόνο δεν είναι κατάλληλο για πόση , αλλά ούτε καν για βοηθητική χρήση , για καθαριότητα και ατομική υγιεινή .
Ύστερα από εξετάσεις δειγμάτων νερού που προέβη πρόσφατα η διεύθυνση δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας – τμήμα περιβαλλοντολογικής , υγιεινής και υγειονομικού ελέγχου της περιφερειακής ενότητας Έβρου , διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητα του νερού στους ανωτέρω οικισμούς .
Λυπούμαστε για την ανευθυνότητα της σημερινής δημοτικής αρχής , που για δεκάδες χρόνια δεν τηρούσε τις υγειονομικές διατάξεις που αφορούν την ποιότητα και προστασία του πόσιμου νερού , καθόσον δεν διασφάλιζε την δημόσια υγεία και δεν εφάρμοζε την συστηματική χλωρίωση , αφού δεν υπάρχουν καν οι στοιχειώδες υποδομές , όχι μόνο στους παραπάνω οικισμούς , αλλά και σε άλλους οικισμούς του δήμου Σουφλίου.
Κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους δημότες μας ,για μια σειρά παραβάσεων και παραλείψεων επικίνδυνων ως και εγκληματικών για την δημόσια υγεία . Ας εγκαταλείψει επιτέλους την προσφιλή του τακτική ο Δήμαρχος Σουφλίου κος Πουλιλιός , να αποκρύβει την αλήθεια , σε ερωτήματα που προσωπικά του έχω θέσει πάμπολλες φορές , σχετικά με τις ανησυχίες και τα παράπονα των κατοίκων των ανωτέρω οικισμών για την ποιότητα του νερού , να με διαβεβαιώνει και να με καθησυχάζει , ότι αυτό , είναι κατάλληλο προς πόση .
Η ανακοίνωση για την ακαταλληλότητα του νερού , εκ μέρους της δημοτικής αρχής, έγινε χωρίς να συνοδεύεται με συγκεκριμένα και απαραίτητα μέτρα , όπως η μεταφορά και διανομή πόσιμου νερού τουλάχιστον για την κάλυψη των βασικών αναγκών στους κατοίκους των προαναφερόμενων οικισμών. Ενέργεια που δείχνει μια ανεύθυνη , αναποτελεσματική και μη ευαισθητοποιημένη δημοτική αρχή , χωρίς οργάνωση , που δεν λαμβάνει υπόψη της, το απομακρυσμένο της περιοχής των κατοίκων , το γηρασμένο πληθυσμό της , καθώς και την οικονομική αδυναμία τους .
Έτσι, πέρα των ως άνω , πολύ εύλογα τίθεται το ερώτημα : Οι τόσες απευθείας αναθέσεις για συντηρήσεις δικτύων ύδρευσης και προμήθειες αντίστοιχων υλικών στο δήμο μας ,γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν επιφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα στην ποιότητα του νερού ;;;; μήπως είναι καιρός πλέον , να αλλάξει ο τρόπος ανάθεσης αυτών και να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος ;;;;;
Σουφλί 05 Σεπτεμβρίου 2014
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Παναγιώτης Ν. Καλακίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό