Home » » Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα»!

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα»!

Με μια καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, ρίχνει ευθέως τα... βέλη προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τις αποφάσεις της σχετικά με τον φετινό καταρτισμό των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής ενώ αφήνει υπονοούμενα για… εύνοια συγκεκριμένων ομάδων, δύο μέρες πριν την πρεμιέρα του φετινού «μαραθωνίου» της τρίτης τι τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Π.Ο.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια μας για την αδικία που υφίσταται η ομάδα μας στη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα διότι:

1.Δεχθήκαμε εκπρόθεσμα τη συμμετοχή ομάδων στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ενώ εμείς και όλες οι άλλες ομάδες φροντίσαμε εγκαίρως να δηλώσουμε τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα έως την 11.08.2014.

2. Δώσατε παράταση στις μετεγγραφές των ελεύθερων παικτών έως 18.08.2014 ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

3. Προχωρήσατε σε αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος και κυπέλλου κατά μια εβδομάδα.

4. Δεν εφαρμόσατε αμιγώς γεωγραφικά κριτήρια για τον καταρτισμό των 4 ομίλων.

5. Δεν εφαρμόσατε την προκήρυξη και τον ΚΑΠ τον οποίο πρόσφατα ψηφίσατε για ομίλους των 16 ομάδων στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και των 14 στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

6. Δημιουργήσατε 4 ομίλους ανομοιογενείς μεταξύ τους τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά από τους οποίους δυστυχώς μόνο ο πρώτος θα βγει.

Όλα αυτά τα νομικά παραπτώματα δείχνουν εύνοια προς κάποιες ομάδες και κατάφορη αδικία προς κάποιες άλλες. Σας υπενθυμίζουμε ότι εμείς πέρυσι που δηλώσαμε την συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, το πράξαμε εγκαίρως μέσα στις νόμιμες προθεσμίες που δόθηκαν για όλους και δε μας δόθηκε, παρόλο που το ζητήσαμε, καμία παράταση στις μετεγγραφές. Φέτος αυτά δεν ίσχυσαν. Η διεξαγωγή πρωταθλήματος πρέπει να διέπεται από ορισμένους κανόνες και αρχές και σίγουρα η αρχή της ίσης μεταχείρισης προς όλους είναι η σημαντικότερη από αυτές.

Εμείς με τις αποφάσεις αυτές αιφνιδιαστήκαμε. Είχαμε προετοιμαστεί εγκαίρως για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες του ομίλου μας οι οποίες είχαν ανακοινωθεί και εάν μπορούσαμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις αποφάσεις αυτές να είστε σίγουροι ότι η προετοιμασία μας θα ήταν διαφορετικού επιπέδου.

Όλη η πόλη και ο νομός Σερρών πιστεύει σε εμάς και αναμένει με αγωνία την άνοδο της ιστορικής ομάδος μας στην κατηγορία γεγονός που έχει και μία αναπτυξιακή για εμάς διάσταση και τώρα βλέπουν αυτό να δυσκολεύει. Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας να προσφύγουμε σε κάθε αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σέρρες 12 Σεπτεμβρίου 2014

Για το Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός / Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος:
Χατζημιχαηλίδης Βασίλειος / Πρόεδρος Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, Χαλκίδης Παναγιώτης, Κουρτίδης Γεώργιος, Ιλανίδης Νικόλαος, Κοράκης Χρήστος, Καμήλαλης Δημήτριος, Βλάχος Σωτήριος».  

Share this video :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ !!!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Φανταστικό γκολ σημειώθηκε από πιτσιρικά σε τουρνουά ακαδημιών !!!

ΑΕΔ - Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΟΥΦΛΙ

ΤΑΣΟΣ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ/ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

 
Copyright © 2013. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved

Distributed By | Lyrics | Songs.pk | |

Proudly powered by Blogger