Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Σύσκεψη για την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων.

0 σχόλια
Με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Καταπολέμησης Κουνουπιών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Σωτήρη Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Κομοτηνής σύσκεψη που αφορούσε το συντονισμό των δράσεων για την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων.
Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Παυλίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, Αντιδήμαρχοι Πρωτογενούς Τομέα και γεωπόνοι των Δήμων της Π.Α.Μ.Θ., ο Δντής του Περιφερειακού Γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γαλάνης, καθώς και εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Κτηνοτρόφων όλης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να αναδειχθεί το πρόβλημα που προέκυψε από την ανάληψη των Δήμων της υποχρέωσης να κατανείμουν τους επιλέξιμους βοσκοτόπους στα διοικητικά τους όρια, όχι με βάση τις υπάρχουσες ανάγκες των κτηνοτρόφων αλλά βάσει ενός εγγράφου (Σχεδίου Δράσης) που τους απέστειλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με το οποίο οι επιλέξιμες εκτάσεις για επιδότηση είναι πολύ μειωμένες από τις απαιτούμενες. 
Στην ομιλία του ο κ. Παυλίδης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η κτηνοτροφία για την περιοχή μας και την πίεση που θα ασκήσει προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το πρόβλημα της μειωμένης επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων. Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια διατίθεται να συνδράμει στην σύνταξη κάθε σχεδίου ή μελέτης που θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.
Στα αποτελέσματα της σύσκεψης συγκαταλέγεται τόσο η εκπροσώπηση των κτηνοτρόφων στη σύσκεψη της ΚΕΔΕ, όσο και ο καλύτερος συντονισμός των Δήμων για την ενιαία αντιμετώπιση του προβλήματος.                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό