Στην τελική ευθεία για το χρυσό μετάλλιο στο Κικ Μπόξινγκ

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 20140 σχόλια

Η 17χρονη αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως στην τελική ευθεία για το χρυσό μετάλλιο στο Κικ Μπόξινγκ 


Η 17χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Κικ Μπόξινγκ Μαρία Μουρατίδου βρίσκεται από τις 6 Σεπτεμβρίου 2014 στην Ιταλία, συμμετέχοντας ως μέλος της Εθνικής Ομάδας KICK BOXING στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων– νεανίδων 2014, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Ρίμινι. 
Η νεαρή αθλήτρια, η οποία θεωρείται το φαβορί της Ελλάδας στην κατηγορία της, ανήκει στο δυναμικό του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως και προπονήθηκε σκληρά από τον κορυφαίο προπονητή Μάστερ Ιωάννη Ζάχο, ο οποίος έφερε μέχρι σήμερα με τους αθλητές του εκατοντάδες μετάλλια στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τη χώρα μας στο βάθρο των πρωταθλητών. 

Η νεαρή αθλήτρια Μαρία Μουρατίδου, μετά από σκληρή, μεθοδική και εξαντλητική προετοιμασία η οποία ξεκίνησε από τα μέσα του Ιουνίου είναι πανέτοιμη να κατακτήσει το παγκόσμιο μετάλλιο σε μια σειρά από πολύ σκληρές, συνεχείς και πολύπονες μάχες. Στόχος της Μαρίας είναι να σηκώσει την ελληνική σημαία στο βάθρο του νικητή, ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της χώρας μας. 

Σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Αρμουτίδης Δημοσιογράφος
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger