Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Δωρεάν καυσόξυλα σε ειδικές κοινωνικές ομάδες

0 σχόλια
«Πρόταση για παραχώρηση δωρεάν καυσόξυλων σε ειδικές κοινωνικές ομάδες, μη καλυπτόμενες».
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης με επιστολή του προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ.Καρασμάνη, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Μανιάτη και Επικρατείας  κ. Δ. Σταμάτη, ζητά να εξετάσουν, ενόψει της χειμερινής περιόδου, την πρόταση της δωρεάν διάθεσης καυσόξυλων σε ειδικές - ευπαθείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες.
Για την αντιμετώπιση των συνεπειών του χειμερινού ψύχους από οικονομικά αδυνάτους υπάρχουν ήδη δύο κρατικά προγράμματα, η επιδότηση πετρελαίου και η παραχώρηση καυσόξυλων σε κατοίκους κατεξοχήν αγροτικών περιοχών με χαμηλό τίμημα που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας.
Ωστόσο, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ προσθέτει μια νέα ομάδα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του  προς τους Υπουργούς «υπάρχει εκτός αυτών μια κατηγορία πολιτών που χρησιμοποιούν για θέρμανση καυσόξυλα τα οποία δυστυχώς αδυνατούν να προμηθευτούν λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών. Για την επίλυση του προβλήματος της συγκεκριμένης ανωτέρω κατηγορίας πολιτών, οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα της περιοχής μας, παρακαλούμε να αποφασίσετε, ώστε να καταστεί δυνατή η ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση τριών (3) τουλάχιστον τόνων καυσόξυλων ανά οικογένεια από τις τοπικές Δασικές Υπηρεσίες, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις της επιδότησης πετρελαίου και δε λαμβάνουν αυτή. Το μέτρο αυτό να ισχύσει από τον ερχόμενο χειμώνα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό