Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Μεγάλη καταστροφή έπληξε το νησί της Σαμοθράκης

0 σχόλια
Δεύτερη φορά σε ένα καλοκαίρι πλήττεται η Σαμοθράκη από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Μεγάλη καταστροφή έπληξε το νησί της Σαμοθράκης από την έντονη και μεγάλης διάρκειας νεροποντή που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου.
Η νεροποντή έπληξε κυρίως το βόρειο τμήμα του νησιού, δημιούργησε εκτεταμένες ζημιές σε τουριστικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Κατσαμπά και Παλαιάπολης, ενώ απέκλεισε το οδικό δίκτυο στην περιοχή Πλατιάς Θερμών για περισσότερες από τέσσερις ώρες και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές στα υδρευτικά δίκτυα στις περιοχές Ξηροποτάμου, Καρυωτών και Χώρας.
Ρέματα που επί χρόνια ήταν ξερά, πλημμύρισαν, κατέβασαν μεγάλο όγκο νερού και φερτών υλικών τα οποία μπάζωσαν τους δρόμους, κατέστρεψαν τμήματα του οδοστρώματος και χάλασαν παραλίες.
Οι ζημιές που έχουν σημειωθεί στο οδικό δίκτυο και στην αγροτική οδοποιία είναι τεράστιες, καθώς τμήματα του οδοστρώματος καταστράφηκαν, ενώ σημειώθηκαν σημαντικές διαβρώσεις δρόμων. Το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία κρίνεται επικίνδυνο και χρήζει έργου αποκατάστασης.

Ο Δήμος Σαμοθράκης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο των καταστροφών και συμβάλλει στην στοιχειωδώς  ομαλή αποκατάσταση των ζημιών στο βαθμό που μπορεί με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει. Συγχρόνως έχει ζητηθεί η συνδρομή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Αντιπεριφέρειας και των τεχνικών υπηρεσιών της για την οριστική αποκατάσταση των  ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό