Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Πρόσκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μελών Γ.Σ. Δόξα Δράμας

0 σχόλια
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» με την υπ’ αριθμ. 314/2 απόφασή του κατά τη συνεδρίασήτου στις 05-09-2014 αποφάσισε, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του, την 10-9-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00(6 μ.μ.) στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Δράμας επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση – Συζήτηση για συγκρότηση διοικούσας επιτροπής ποδοσφαιρικού τμήματος και αποφάσεις για τις ενέργειες του Ερασιτέχνη.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση των Μελών του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» θα γίνει την 12-9-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 (6 μ.μ.) στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Δράμαςχωρίς νέα πρόσκληση των Μελών.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΝ 10η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΣΤΗΝ ΙΣΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ – ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-9-2014.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00 (11 π.μ. – 2 μ.μ.) & ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΣΤΟ 6978072863 (κ. Ελευθεριάδης).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ                                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό