Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ; BINTEO

0 σχόλια
Στις 5/9/2014 οι περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, θα λαμβάνουν πλέον ΜΟΝΟ ψηφιακά το τηλεοπτικό σήμα.
Για τη λήψη του σήματος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ εξωτερικός αποκωδικοποιητής ή τηλεοπτικός δέκτης με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως να συνδέσετε τον εξωτερικό αποκωδικοποιητή στην τηλεόρασή σας (Χρήσμιη συμβουλή: ελέγγξτε την καλωδίωση της κεραίας και το κεραιοσύστημα σας. Αν δεν είναι σε καλή κατάσταση θα λαμβάνετε με προβλήματα το σήμα) Ο αποκωδικοποιητής είναι μία ηλεκτρονική συσκευή που έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί τόσο με την τηλεόρασή σας, όσο και με άλλες συσκευές (video VCR, DVD-R κλπ), ενώ για τη λειτουργία του πρέπει να συνδεθεί με μία κεραία (εσωτερική ή εξωτερική). Ο αποκωδικοποιητής απαιτείται στην περίπτωση που η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ή αυτός που έχει, δεν είναι συμβατός με το σύστημα κωδικοποίησης DVB-T MPEG4 ή H.264. Για την Ελλάδα, οι τηλεοράσεις που αγοράστηκαν μετά το 2010, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν απαιτούν εξωτερικό αποκωδικοποιητή. Η λειτουργία του αποκωδικοποιητή είναι να μετατρέπει το ψηφιακό σήμα, ώστε να μπορείτε να το δείτε στην τηλεόρασή σας. Αυτό το επιτυγχάνει λαμβάνοντας το ψηφιακό σήμα από την κεραία του σπιτιού σας και αφού το αποπολυπλέξει, το αποκωδικοποιήσει, το καθιστά δυνατό να παίξει σε αυτήν. Συνηθίζεται να μπερδεύεται λεκτικά ο «αποκωδικοποιητής» με τον «αποκρυπτογράφο» (κυρίως στο εμπόριο) παρότι είναι διαφορετικές συσκευές. Η βασική διαφορά των συσκευών είναι ότι ο «αποκρυπτογράφος» χρησιμοποιείται για να αποκρυπτογραφεί κωδικοποιημένα προγράμματα συνήθως συνδρομητικών ή pay per view καναλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό