Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΕΠΟ:Πρόστιμο σε ΑΡΗ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3.000 Ευρώ!!

0 σχόλια
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις πειθαρχικές παραβάσεις που αναφέρονται στο σκεπτικό (φιλικός αγώνας ΑΕΚ-Ρόμα στις 23/8).
2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για την 1η αγωνιστική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων, της 30ης Αυγούστου 2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΕ υπέρ της ομάδας  ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΕ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει σε βάρος της ομάδας ΠΑΕ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.
3. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για την 1η αγωνιστική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων, της 29ης Αυγούστου 2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926–ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει σε βάρος της ομάδας ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή                   τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό