latest Post

Α ΕΒΡΟΥ

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ :Το Μπάτζετ της ομάδας είναι στα 250.000 ευρώ...

Επίσκεψη στη Δήμαρχο για οικονομική βοήθεια – Σήριαλ με τους δυο ξένους, Ζουνίνιο και Πόποβιτς


Το σήριαλ με τα δελτία των δυο ξένων ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ, συνεχίζεται. Αύριο σύμφωνα και με τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας, Λάκη Χατζηαποστολίδη, θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και θα αποφασίσει για όλους τους ξένους των ομάδων, που δεν αγωνίστηκαν την πρώτη αγωνιστική.
Ο Λάκης Χατζηαποστολίδης είπε τα εξής στους 93,7: « Εμείς δημιουργήσαμε ένα φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Διαβάζοντας την προκήρυξη της ΕΠΟ και διαβάζοντας το συγκεκριμένο σημείο, ότι θέλουμε βεβαίωση επισήμου ασφαλιστικού φορέα, κάναμε όμως τις απαιτούμενες κινήσεις. Βγάλαμε ΑΦΜ στα παιδιά, πήγαμε στο ΙΚΑ, τους κολλάμε ήδη τα ένσημα τους και όλα τα στείλαμε στην Αθήνα. Τώρα η Αθήνα μας λέει, ότι θέλει βιβλιάριο ενσήμων.
Κάναμε εκεί τις ενστάσεις μας. αφού στην προκήρυξη δεν αναφερόταν κάτι για βιβλιάριο ενσήμων. Εμείς δεν πήραμε δυο παίκτες για να μας παίξουν μπάλα τον Οκτώβριο.
Περιμένουμε αύριο(σήμερα) Τετάρτη να κάνουν μια συνεδρίαση και να αποφασίσουν. Θα μας πουν τι μέλει γενέσθαι.
Αν μας πουν ότι δεν αλλάζει κάτι, υπάρχει ένα μεγάλο θέμα και θα το δούμε πως θα το λύσουμε. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Το ίδιο πρόβλημα, το έχουν όλοι. Θα μας απαντήσουν την Τετάρτη.
Δε χρειάζεται να υποχωρούμε. Εμείς κάναμε ότι γράφει η προκήρυξη. Εμείς κάναμε όλα αυτά που όριζε η προκήρυξη. Δεν κάναμε τίποτα το διαφορετικό. Στείλαμε κανονικά όλα τα χαρτιά.
Το Σάββατο περιμέναμε να έρθουν τα δελτία αλλά αυτό άλλαξε το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Δεν μπορώ να δώσω μια απάντηση. Δεν είμαι στην Αθήνα, για να δω τι έγινε. Αν δεν είναι θετική η εξέλιξη, θα μας απασχολήσει το θέμα την Πέμπτη».
*Ζήτησαν οικονομική βοήθεια από τη Δήμαρχο
Χθες το πρωί αντιπροσωπία της διοικούσας επιτροπής αποτελούμενη από τους: Δήμο Φιλιππίδη, Σίμο Ανθουλάκη, Στέλιο Κατρακυλάκη, Κώστα Λιόλιο, Παύλο Κούντουρα, Σταμάτη Χρυσαφίδη και Παναγιώτη Γιορμπαλίδη, επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, ζητώντας την οικονομική υποστήριξη του Δήμου, στην προσπάθεια του ΑΟΚ.
Η Δήμητρα Τσανάκα είπε αρχικά : « Εγώ είμαι μαζί σας. Η ομάδα αυτή έγινε όταν ήμουν πιτσιρίκι. Εχω συναισθηματικούς δεσμούς, μαζί της. Η Καβάλα είναι μια ομάδα που οφείλουμε να την στηρίξουμε και να την κρατήσουμε. Δεν θα την αφήσουμε, δε το συζητώ. Να ψάξουμε να βρούμε τα μέσα, να είμαστε νόμιμοι και να βοηθήσουμε»
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Σίμος Ανθουλάκης πήρε το λόγο, τονίζοντας: « Το μπάτζετ της ομάδας είναι στα 250.000 ευρώ ενώ εμείς μέχρι τώρα έχουμε καλύψει τα 125.000. Από εκεί και πέρα αναζητούμε το υπόλοιπο ποσό. Ότι μπορεί να δώσει ο Δήμος, θα είναι για μας, μεγάλη βοήθεια. Ότι είναι δυνατό»
Ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης αναφέρθηκε στα διαρκείας: « Υπάρχει ένα παράδειγμα που έχει γίνει από Δημαρχία στην Κέρκυρα. Να παρθούν από το Δήμο, ένας συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας. Αυτοί είχαν πάρει 300 διαρκείας και τα διέθεσαν σε απόρους και ανέργους. Εχει το δικαίωμα από το νομό να πάρει διαρκείας και να τα μοιράσει για φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς επικοινωνήσαμε με το Δήμο αυτό στην Κέρκυρα. Το κάνουν κάθε χρόνο. Ντόπιοι επιχειρηματίες αγόρασαν διαρκείας και τα διαθέσανε σε εκπομπές για τους ανέργους και τους απόρους. Το δεύτερο είναι με τις μετακινήσεις. Να καλυφθούν όλες οι μετακινήσεις από το Δήμο, μέσα από ένα κωδικό. Επίσης να πάρουν διαρκείας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου».
Η κ. Τσανάκα συνέχισε: « Θα ζητήσω επίσημα από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, μπορούν η δε μπορούν, να πάρουν από ένα διαρκείας, για να στηριχθεί η ομάδα. Όλο το δημοτικό συμβούλιο να πάρει υποχρεωτικά διαρκείας, κ. Γραμμένε»
Ο Σίμος Ανθουλάκης αναφέρθηκε στη βοήθεια μέσω κοινωνικών μηνυμάτων.
Ο Παναγιώτης Γιορμπαλίδης ζήτησε τη συμπαράσταση, όλων των Καβαλιωτών.
*Τηλέφωνο στη… Βανδή
Από εκεί και πέρα μέχρι στο τραπέζι… ακούστηκε και το όνομα της Δέσποινας Βανδής.
Η Δήμαρχος: «Ας έρθει να κάνει μια συναυλία και τα έσοδα όλα να πάνε στην τοπική ομάδα. Ποιες είναι οι σχέσεις μας, με τον… Ντέμη Νικολαϊδη;
Να μας κάνει μια συναυλία. Δώστε μου, το τηλέφωνο της. Θα μου φέρεται τα τηλέφωνα της Βανδής και του Βέρτη»
Στον επίλογο ο Σίμος Ανθουλάκης είπε: « Εχουμε αναλάβει μια προσπάθεια με πολύ κόπο και πολύ κούραση. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο από τις δουλειές μας.
Το κάνουμε για το καλό του ΑΟΚ, για την πόλη της Καβάλας. Δεν είναι η ομάδα, κάποιου από εμάς. Είναι για την πόλη.
Αυτή η ομάδα εκπροσωπεί την πόλη και θέλουμε να τη στηρίξουμε, να μη χαθεί. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι σε αυτή προσπάθεια. Για μας είναι πολύ εύκολο να πούμε, αύριο, μεθαύριο ότι κουραστήκαμε. Έχουμε όμως αναλάβει μια προσπάθεια, να διατηρήσουμε και να βάλουμε τις βάσεις σε αυτή την ομάδα, έτσι ώστε να βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα έχει μια συνέχεια.
Είναι θέμα το πώς θα το διαχειριστείτε εσείς. Βασιζόμαστε πάρα πολύ σε σας. Τη θέλουμε τη βοήθεια σας. Δε θέλουμε να κάνουμε μια μικρή ομάδα που θα πέσει στη μικρότερη κατηγορία.
Θεωρούμε ότι θα το δείτε πολύ ζεστά, το θέμα».

About PANOS THRAKIOTIS

PANOS THRAKIOTIS
Recommended Posts × +

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Φανταστικό γκολ