Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Ο αγαθός γίγαντας από την Ουκρανία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 24 Αυγούστου

0 σχόλια

Ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο ουκρανός Λεονίντ Στάντνικ, έφυγε από τη ζωή την
Κυριακή 24 Αυγούστου, σε ηλικία 44 ετών. Ο ύψος 2,57 μ. Στάντνικ δεν απέφυγε το μοιραίο, μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη και οφειλόταν στη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
Ο αγαθός γίγαντας από την Ουκρανία γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1970 και τα προβλήματα στην υγεία του δημιουργήθηκαν σε ηλικία 14 ετών, όταν ύστερα από μια επέμβαση στον εγκέφαλο, παρουσίασε ένα καλοήθη όγκο στην υπόφυση, που του προκάλεσε μεγάλες εκκρίσεις της αυξητικής ορμόνης, με συνέπεια να προσβληθεί από γιγαντισμό.
Παρ’ όλα αυτά βρήκε το κουράγιο να σπουδάσει κτηνιατριακή, αλλά δεν μπόρεσε να ασκήσει το επάγγελμα που τόσο αγαπούσε, λόγω της σωματοδομής του. Δεν έβρισκε παπούτσια στο νούμερό του (φορούσε Νο 62), με αποτέλεσμα να παθαίνει συχνά κρυοπαγήματα.
Το ύψος του ήταν γι’ αυτόν πηγή δυστυχίας: «Για μένα είναι κατάρα να είσαι ψηλός. Είναι μία τιμωρία από το Θεό και δεν ξέρω τι αμαρτία διέπραξα για να τιμωρηθώ έτσι» είχε δηλώσει σε μία συνέντευξή του. Ο ίδιος απέφευγε να δημιουργεί σχέσεις με το άλλο φύλο: «Δε θέλω να προκαλέσω προβλήματα στη γυναίκα μου. Δεν θα ήταν δίκαιο για εκείνη».
Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη περιπέτεια της υγείας του, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο όγκος είχε εξαφανιστεί. Όμως, η κατάσταση της υγείας του διαρκώς χειροτέρευε και χρειαζόταν υποβοήθηση για να σταθεί όρθιος.
Ο Λεονίντ Στάντνικ μπορεί να ήταν ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά η «επίδοσή» του δεν αναγνωριζόταν από τα «Ρεκόρ Γκίνες», επειδή δεν είχε υποβληθεί στην επίσημη διαδικασία μέτρησης του ύψους του. Ο ίδιος δεν το επιδίωξε: «Δεν θέλω και δεν έχω την ανάγκη να γίνω γνωστός από το βιβλίο Γκίνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό