Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

ΑΡΗΣ στον δρόμο-διέξοδο της Γ΄ εθνικής.

0 σχόλια

Ο Άρης καλείται να λειτουργήσει μέσα από μια νέα πραγματικότητα μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την απόφαση της γενικής συνέλευσης να οδηγηθεί ο σύλλογος στον δρόμο-διέξοδο της Γ΄ εθνικής.
Η υλοποίηση της απόφασης αυτής έχει άμεση σχέση με το ποιοι θα «τρέξουν» τις εξελίξεις κάτω από την ασφυκτική πίεση του χρόνου και μετά από ένα χαμένο τετράμηνο-πεντάμηνο. Από τη στιγμή που οι Στεφανίδης, Ελευθεριάδης δήλωσαν ότι δεν θα υπογράψουν την αδυναμία συμμετοχής του Άρη στη Football League, η ΚΜΑ, ο ΑΣ, η οικογένεια του Άρη καλούνται να βρουν τους ανθρώπους που θα βγουν μπροστά. Όπως είναι καθοριστικής σημασίας να βρεθούν οι εκκαθαριστές.
Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Γαλανός έχει φωνάξει παρών, ώστε να συμμετέχει στη Γ΄ εθνική και να οδηγήσει τον σύλλογο. Έχει υποσχεθεί χρήματα και σχέδιο. Καλείται και αυτός να γίνει πιο συγκεκριμένος, να ανοίξει τα χαρτιά του, ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, πώς θα προχωρήσει. Με πράξεις. Έστω κι αν πέρασαν τόσοι μήνες.
Την ίδια ώρα, αναμένεται να φανεί στην πράξη εάν υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που θα συμμετέχουν στις διαδικασίες και θα συνταχθούν στην προσπάθεια, μετά από ενέργειες του ΑΣ Άρης.
Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά…

.pressaris.gr
Στείλτε τις προτάσεις και τα παράπονά σας ....elladathrakis@gmail.com Ellas thraki . comΣας ευχαριστώ για την επίσκεψη... Κοινοποιήστε - μοιραστείτε το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό