latest Post

Α ΕΒΡΟΥ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!!


Η συνάντηση του Γιώργου Κουδούνη με τον Στέλιο Ζημηλιάγκο ήταν η οριστική επιβεβαίωση ότι, ο νεαρός πρώην παράγοντας της ΑΕ Παγγαίου, δεν μπορεί ν α σηκώσει το βάρος των υποχρεώσεων της ΠΑΕ Δόξα.

Μετά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις, τόσο από τον Ζημηλιάγκο όσο και από άλλα μέλη της εναπομείνασας προσωρινής διοίκησης, ο Γιώργος Κουδούνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ξεκινώντας από την Καλαμάτα για την Δράμα, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας του με την δραμινή ομάδα!!!
Τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν με την άφιξη του αργά το βράδυ στην πόλη όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε πρόνοια για την φιλοξενία του με μια κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης. Γεγονός που οδήγησε στην καθυστέρηση της συνάντησης κατά δύο ώρες προκειμένου τελικά να ψάξει να βρει ένα κατάλυμα ο ίδιος ο Κουδούνης.
Φυσικά αυτό δεν τον πτόησε καθόλου, όσο τα όσα άκουσε στην συνάντηση που είχε τελικά με τον Ζημηλιάγκο, στην οποία παραβρέθηκαν ο Σταύρος Δαϊλάκης, ο Κώστας Παπαλάμπρου και ο Χρήστος Κιοσσές.
Οι τοποθετήσεις του Στέλιου Ζημηλιάγκου ήταν απογοητευτικές για τον Γιώργο Κουδούνη. Τα όσα ακούστηκαν από τον νεαρό Ζημηλιάγκο που ήθελε να πάρει την διοίκηση της Δόξας σε καμία περίπτωση δεν έπεισαν τον Κουδούνη να μείνει στην σκέψη να επιστρέψει στον τιμόνι της ομάδας. Με θέσεις όπως «δεν θέλω να δώσω προκαταβολές στους παίκτες» όπως επίσης και το «θέλω να έχω λόγο μέσα στο στήσιμο της ομάδας και κατ επέκταση στο προπονητικό έργο» ήταν κάποια από τα πολλά που οδήγησαν τον νεαρό καλαματιανό στην συνέχεια να απαντήσει αρνητικά και να το επαναλάβει το πρωί στην τηλεφωνική κλήση που του έκανε ο Ζημηλιάγκος.
Εξαιρετικά απογοητευτικές ήταν οι απαντήσεις που πήρε ο Κουδούνης σε θέματα που αφορούσαν τα οικονομικά και το πλάνο οργάνωσης. Η συνολική παρουσία του Ζημηλιάγκου όχι απλώς δεν έπεισε, αλλά πιστοποίησε ότι δεν είναι σε καμιά περίπτωση σε θέση να ηγηθεί μιας ομάδας με το ειδικό βάρος της Δόξας.
Από τις πρώτες ώρες που βγήκε στο προσκήνιο το όνομα του Στέλιου Ζημηλιάγκου, τα μηνύματα αμφισβήτησης ήταν άμεσα και έδιναν μια εικόνα που βασιζόμενη στην παρουσία του στο τιμόνι της γειτονικής ερασιτεχνικής ομάδας, όσο και στο επίπεδο οικονομικής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται η οικογενειακή επιχείρηση του, δεν έδιναν τα εχέγγυα για την δυνατότητα του να μπει και να τα καταφέρει σε ένα μέγεθος σαν αυτό της Δόξας και των απαιτήσεων που έχει στην δεδομένη χρονική στιγμή.
Ωστόσο παρά τις όποιες επιφυλάξεις, έπρεπε και δικαιούταν να πάρει κάποια περιθώρια να δείξει αν μπορούσε να κάνει κάτι που να δικαιολογήσει την επιμονή του απέναντι στον Σάμιο να του δώσει τις μετοχές. Καταλυτικό ρόλο στο θέμα έπαιξε η κάθετη θέση του πατέρα του να μην στηρίξει οικονομικά τα σχέδια του. Άλλωστε για την συνολική δυναμική της επιχείρησης κάτι τέτοιο θα ήταν ένα καταστροφικό εγχείρημα.
Συνεπώς το κεφάλαιο Ζημηλιάγκος ανήκει και αυτό στο παρελθόν, όπως και όλα τα προηγούμενα των άλλων υποψηφίων επενδυτών.
Είναι απορίας άξιο πως το συντήρησαν τόσο πολύ τα μέλη της προσωρινής διοίκησης και περισσότερο ένας έμπειρος παράγοντας όπως ο Σταύρος Δαϊλάκης. Βέβαια η παραίτηση Περσίδη μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι συναναστρεφόμενος συνεχώς τις πρώτες μέρες με τον νεαρό Ζημηλιάγκο διαπίστωσε τις πραγματικές του δυνατότητες και κατάλαβε ότι το πρόβλημα όχι απλώς δεν βρίσκει λύση αλλά πολύ σύντομα θα αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.
Κατά τα άλλα έχουμε και τη συνέχεια των φαιδρών επίσημων αλλά ανώνυμων ανακοινώσεων της ΠΑΕ που στο πρόσωπο του Ζημηλιάγκου έβλεπε την λύση και την επιτυχία στη … εκπλήρωση της αποστολής τους να βρεθεί διάδοχη κατάσταση!!!

Και τώρα πάλι τι;;;
Μόνο ένας «από μηχανής Θεός» … μπορεί να δώσει την λύση στο δράμα της Δόξας! Από το τέλος του Μαρτίου υπήρχε μπροστά σχεδόν ένα πεντάμηνο για να γίνουν οι όποιες κινήσεις. Παράδειγμα… προς αποφυγή υπήρχε! Αυτό του περασμένου καλοκαιριού! Και όμως έγιναν όλα όσα δεν έπρεπε να γίνουν!
Αφού δεν προηγήθηκε η ομαδική παραίτηση της προσωρινής διοίκησης, σπαταλήθηκε ο υπέρ πολύτιμος χρόνος, που αρχικά φάνταζε αρκετός, στην αναζήτηση λύσης μέσα από τις γνωστές πλέον απίθανες περιπτώσεις που προέκυψαν μέχρι τα διαστήματα της απόλυτα αδικαιολόγητης αδράνειας.
Αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σήμερα και πιο συγκεκριμένα στην αυριανή κλήρωση του κυπέλλου όπου η Δόξα θα συμμετέχει … χωρίς να υπάρχει ομάδα!!!
Όσο για το πρωτάθλημα, η δήλωση για συμμετοχή στην Τρίτη κατηγορία έχει εκπνεύσει. Η ομάδα δηλώθηκε με τον γνωστό πανηγυρικό τρόπο στην δεύτερη, χωρίς φυσικά να έχει από μόνη της τις προϋποθέσεις να συμμετάσχει.
 Αν αύριο ή μεθαύριο δεν εμφανιστεί κάτι το ουσιαστικό από αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, η επόμενη κίνηση είναι η συμμετοχή της Δόξας στην Α’ ΕΠΣ Δράμας. 
Και εκεί που πριν μερικές μήνες πανηγυρίζαμε την παραμονή στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, η ομάδα θα βρεθεί χάρη στις «εμπνεύσεις» των διοικούντων της στο τοπικό του νομού…
Tο έχουν αντιληφθεί αυτό οι κύριοι διοικούντες;;; Παραιτημένοι και μη …
Δ. ΤΣΙΑΡΑΣ-SPORTDRAMA


Στείλτε τις προτάσεις και τα παράπονά σας ....elladathrakis@gmail.com Ellas thraki . comΣας ευχαριστώ για την επίσκεψη... Κοινοποιήστε - μοιραστείτε το άρθρο:

About PANOS THRAKIOTIS

PANOS THRAKIOTIS
Recommended Posts × +

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Φανταστικό γκολ