Ο ΑΡΗΣ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ?

Τρίτη, 19 Αυγούστου 20140 σχόλια


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του pamebala.gr, ο Αρης την νέα χρονιά θα παίξει οριστικά στην Γ' Εθνική. 
Κάτι τέτοιο προκύπτει από τις μυστικές συναντήσεις το περασμένο τριήμερο σε βίλα της Χαλκιδικής, παρουσία μάλιστα και του Γιώργου Ορφανού, ο οποίος καλείτε να δώσει λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την νέα νομική σύσταση της ομάδας που θα δημιουργηθεί και θα απαγκιστρωθει από τα βάρη και τις υποχρεώσεις της παλιάς ΠΑΕ…

Παρών στο ραντεβού σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν οι Γράντας Παπαιωάννου Δασυγένης και… Ατματζιδης, που πολύ πιθανόν να είναι και ο νέος πρόεδρος!!!!

Η γεφύρωση των σχέσεων των δυο πρώτων ήταν και το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτήν αλλά και σε άλλες συναντήσεις που προηγήθηκαν με σκοπό φυσικά την σωτηρία του Αρη και την ανάκαμψη του. Η ομάδα αυτή, που έφερε τον Γιωργο Ορφανο στην Χαλκιδικη αν και ο τελευταίος είχε προγραμματισμένο ταξίδι. Μάλιστα, ακούστηκε πως αρχικά θα βάλουν όλοι μαζί περίπου 800.000 ευρώ ενώ έχουν και έτοιμο συμβόλαιο με την NOVA, αξίας 1.100.000 ευρώ !!!!!!!

Στα άμεσα σχέδια φυσικά είναι και η αλλαγή προπονητή .
Στο θέμα των μεταγραφών αποφασίστηκε να γίνουν 3-4 κινήσεις με ποδοσφαιριστές σε όλο τον άξονα και που θα μπορούν να σηκώσουν το τίτλο του φαβορί την δύσκολη αυτή χρονιά ….

Στείλτε τις προτάσεις και τα παράπονά σας ....elladathrakis@gmail.com Ellas thraki . comΣας ευχαριστώ για την επίσκεψη... Κοινοποιήστε - μοιραστείτε το άρθρο:
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger