Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Η ΝΕΑ Μ@Λ@ΚΙ@:Και μπουγελώνονται, λόγω μόδας, επώνυμοι και ανώνυμοι

0 σχόλια
Η νέα μόδα, λέει. Υπάρχει και η πασίγνωστη, ποιος δεν ξέρει τη λέξη, η μαλακία. Γιατί, λοιπόν, τη μαλακία, τη νέα μαλακία δεν τη λένε με το όνομά της και αναφέρονται στη μόδα;
Το “μπουγέλωμα”. Αυτή η νέα μόδα, θέλω να πω η νέα μαλακία, παρασυρθήκα κι εγώ, που αμέσως έπιασε στο εξωτερικό και ήταν επόμενο να βρει μιμητές και στην Ελλάδα.
Ice Bucket Challenge, το λένε μοδίστικα το μπουγέλωμα. Challenge, βέβαια. Έχει, δηλαδή, το χαρακτήρα της πρόκλησης σε αγώνα, σε μονομαχία, μία έννοια ανταγωνισμού. Αθλητικά πράγματα.
Και μπουγελώνονται, λόγω μόδας, επώνυμοι και ανώνυμοι. Διάσημοι και άσημοι, δηλαδή. Αυτό θα πει “ανώνυμος”, όχι ότι δεν έχει όνομα, αλλά ότι δεν τον ξέρει το άλλο χωριό. Για καλό σκοπό, λένε.
Άλλη χοντρομαλακία αυτή. Μπουγέλο για καλό σκοπό. Δεν κολλάει, δηλαδή, για καλό σκοπό το γιαούρτωμα, το ξεβράκωμα, αλλά πέφτει πιο μοδάτο το μπουγέλωμα. Αν, δηλαδή, κάποιος θέλει να κάνει κάτι καλό, πρέπει να μπουγελωθεί. Χωρίς μπουγέλωμα δεν του κάθεται καλά να κάνει κάτι καλό.
  Άντε να χαθείτε, γελοίοι μαλάκες, κι αυτοί που μπουγελώνονται και όσοι μοντέρνοι στον καιρό τους διασκεδάζουν με τα μπουγελώματα που πέφτουν σύννεφο.
.apodytiriakias.gr
Στείλτε τις προτάσεις και τα παράπονά σας ....elladathrakis@gmail.com Ellas thraki . comΣας ευχαριστώ για την επίσκεψη... Κοινοποιήστε - μοιραστείτε το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό