ΑΝΕΤΑ Ο ΠΑΝΣΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-0

Κυριακή, 31 Αυγούστου 20140 σχόλια

Ο Πανσερραϊκός ήταν μία κλάση ανώτερος από τον αντίπαλο του και έτσι κέρδισε με 3-0 στο Μακροχώρι Ημαθίας, την Ένωση Αποστόλου Παύλου, ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και στην διάρκεια του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου.
 Με τον Δημήτρη Μπονέρη να πιάνει πολύ καλή απόδοση και τους υπόλοιπους να συνδράμουν οι "κόκκινοι" δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και ο Κώστας Βασιλακάκης είδε όσα ήθελε.
 O Πανσερραϊκός κέρδισε με 0-3 χάρη σε γκολ των Μπονέρη (29′-31′) και Γαϊδαρτζή στο 40′ δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Γκόγκας, Ασλανίδης, Βοσκόπουλος, Τάντιτς, Παλιούρας, Μουτεσίδης.

 Ο Πανσερραϊκός είναι και σε αναζήτηση φιλικού πλέον, καθώς δεν υπάρχει άλλο προγραμματισμένο αυτή την στιγμή.
 ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Καϊσίδης, Λεφίδης, Μπλιούκας, Ηλιάδης, Ζωγράφοις, Τζέπης, Λάρι, Ντένις, Τάνης, Τσιούπρος, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Πιέτρα, Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος, Παπαζαφειρίου, Παπακωνσταντίνου, Κουρτίδης, Τσιντσίρης, Πέικος, Σερασκέρης, Ιωαννίδης
 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Σιάκκας, Κασμερίδης, Τσιμίκας, Κ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Μπονέρης, Παπαστεργίου, Γαϊδαρτζής. Έπαιξαν και οι Πολυχρονίδης, Κούτλας, Καψάλης, Φαγέ, Καντίκ, Γιόβτσεφ, Ρούτσης, Γεωργιάδης, Καρακούτης, Σαλαπάτας.

.serressport

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger