Μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πλήρη αθλητικό ρεπορτάζ - Panos Thrakiotis|: | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE
ΣΟΥΦΛΙ
AUTO GAZ
ΚΩΣΤΑΣ
pthrakiotis@gmail.com
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
HOME

Νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 είναι πλέον ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης

0 σχόλια
Πλέον και με τη…βούλα ο ομογενής επιχειρηματίας από τον Καναδά είναι ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, αφού κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο από 80% των μετοχών
Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει και νέο Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από τους: Σπύρο Παπαθανασάκη, Γιάννη Κακαγιάννη, Χρήστο Αντωνέλη, Εμανουήλ Παπαθανασάκη και Γιώργο Κατακαλίδη.

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής 1908


Τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης κινήθηκε αποφασιστικά προκειμένου να αποκτήσει την ιδιοκτησία του Ηρακλή έχοντας παράλληλα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω βελτίωση της ομάδας.
Σήμερα, εκλέχθηκε ένα μεταβατικό Διοικητικό Συμβούλιο που θα συνδράμει στην ομαλή μετάβαση από το παλαιό στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δε χωρεί αμφιβολία ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ωστόσο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται αντιμέτωπο με τη πολύ αληθινή και σοβαρή ευθύνη εξάλειψης των κληρονομηθέντων χρεών, βήμα που είναι απαραίτητο προκειμένου να διασφαλιστεί η περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του Ηρακλή αλλά πρωτίστως προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνδράμει αποφασιστικά στην αναδιοργάνωση της ομάδας αλλά και στην μελλοντική ανάπτυξή της. Πέραν των διοικητικών καθηκόντων τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον εμπλουτισμού του, με νέα, έμπειρα και ικανά στελέχη που θα είναι δεσμευμένα να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τον Ηρακλή. Στόχος είναι η κατά το δυνατόν ευρύτερη, ενεργή συμμετοχή φίλων του Ηρακλή που έχουν αποδείξει ως τώρα εμπράκτως τη στήριξη τους στην ομάδα. Σημειωτέον, ότι τα μέλη του Συμβουλίου δεν θα λάβουν αντάλλαγμα για τη συμμετοχή τους σε αυτό. 
Στα πλαίσια της διοικητικής αναδιοργάνωσης ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης προτίθεται να χορηγήσει Πληρεξούσιο προς τον κ. Θωμά Σεντελίδη προκειμένου να επιβλέπει ενεργητικά κατά την απουσία του τα θέματα του Ηρακλή αλλά και να συμβάλει στη εύρυθμη λειτουργία του.
Ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης ζητά τη στήριξη και την υπομονή του κόσμου που αγαπά τον Ηρακλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανασυγκρότησης.
Η ομάδα έχει επενδύσει σε νέους παίκτες. Θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια και να «δέσει». Μαζί θα βελτιώσουμε τον Ηρακλή...

Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Ηρακλής 1908


Νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 είναι πλέον ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης ο οποίος απέκτησε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου τον έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 και παράλληλα όρισε το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο αποτελούν οι εξής: Σπύρος Παπαθανασάκης, Γιώργος Κατακαλίδης, Εμμανουήλ Παπαθανασάκης, Ιωάννης Κακαγιάννης και Χρήστος Αντωνέλης.

Στείλτε τις προτάσεις και τα παράπονά σας ....elladathrakis@gmail.com Ellas thraki . comΣας ευχαριστώ για την επίσκεψη... Κοινοποιήστε - μοιραστείτε το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 • Thats blogger template

  www.thrakiotis.com

  To Nέο σου Αθλητικό portal με ειδήσεις και νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα στη Θράκη Ενημέρωση με άποψη χωρίς φωνές και υπερβολές

 • choosing webhost for a blog

  Δείτε όλα τα βίντεο

  Χωρίς οπαδικά γυαλιά, με “καθαρή ματιά” και αντικειμενικότητα!

 • Α ΕΒΡΟΥ 2016-16

  Α ΈΒΡΟΥ 2016-

  Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.ΣΚΟΡ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 • Blogger widgets and plugins

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2016-17

  Η ιστοσελίδα thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό