ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Τρίτη, 23 Ιουλίου 20130 σχόλια


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΟΝΙΜΟ ΣΕ Ό, ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ»

«ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΟΧΗΣ»

«Η σημερινή μου επίσκεψη στην περιοχή της Θράκης, στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, ίσως είναι η πιο γόνιμη από ποτέ στα γνωστά θέματα του Τουρκικού Προξενείου που παρακολουθούν από κοντά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όπως αντιλαμβάνεσθε δεν μπορώ να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μετά τις συνομιλίες που είχα με συγκεκριμένες πηγές μου, πρέπει να στείλω το μήνυμα στο Προξενείο και τους πράκτορές του, ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα ζορίζονται σε εκείνες τις δράσεις τους που ξεπερνούν όχι απλά τις κόκκινες γραμμές, αλλά τις πορτοκαλί και φυσικά τα πλαίσια λειτουργίας μια εύνομης διπλωματίας».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ολοκληρώνοντας απόψε τη νέα, έκτακτη, σημερινή (23/7/2013) επίσκεψή του στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Σε όλη την περιοδεία του ο Τέρενς Κουίκ συνοδευόταν από τον Πομάκο Πολιτευτή του Κινήματος Ιρφάν Μεχμέτ Αλή.

Την πρώτη συνάντηση, σε αυτή τη μονοήμερη περιοδεία του, ο Τέρενς Κουίκ την είχε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου η Πρόεδρος των εργαζομένων και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του παρουσίασαν τα εκρηκτικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

«Απορώ πώς αντέχουν οι εργαζόμενοι του Σισμανογλείου, ο αριθμός των οποίων έχει μειωθεί σημαντικά, με το Νοσοκομείο να τους χρωστάει πολλές δεκάδες μέρες ανάπαυσης (ρεπό). Λογικά έχουν υπερβεί τα όρια της βιολογικής τους αντοχής, με ό, τι αυτό σημαίνει στο σοβαρό ενδεχόμενο να κάνουν και κάποιο λάθος, το οποίο θα αφορά ανθρώπους, με ό, τι αυτό σημαίνει», δήλωσε αργότερα σε συνέντευξη τύπου ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι μαζί με την Πολιτευτή Ντίνα Παπαχρήστου, η οποία το συνόδευε σε αυτή τη συνάντηση, θα καταθέσουν μεμονωμένες Ερωτήσεις για όλα τα προβλήματα που καταγράφηκαν.

Στη συνέχεια ο Τέρενς Κουίκ είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών κ. Αργύρη Αργυρόπουλο, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα της μείωσης του ΦΠΑ εστίασης, υποστήριξε πώς τη χρονική περίοδο στην οποία τέθηκε σε ισχύ είναι «δώρο άδωρον».

Πριν την αναχώρησή του από την Κομοτηνή για την Ξάνθη, ο Τέρενς Κουίκ παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στην οποία τόνισε με έμφαση ότι «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε το καλύτερο κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο χρειάζεται να επικοινωνούμε συνέχεια στον Έλληνα πολίτη και να απαντάμε με προτάσεις στην κάθε μνημονιακή ενέργεια της κυβέρνησης η οποία οδηγεί τη χώρα πιο βαθιά στο πρόβλημα».

Στην Ξάνθη ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχε πολύωρη συνεργασία με τους Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής, προκειμένου να συστηματοποιήσουν τις δράσεις που σχεδιάζονται σε τοπικό επίπεδο, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Η μία από αυτές είναι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να πραγματοποιήσει περιοδεία στα Πομακοχώρια, αλλά και στις αναξιοποίητες παραθαλάσσιες περιοχές της Θράκης, καθώς επίσης και σε φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους όπως την περιοχή της Μαρώνειας.

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

 
Support : | Panos Thrakiotis |
Copyright © 2011. Τhrakiotis.com - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by Blogger